Idag släppte jag allt!

Isac. Våran underbara lilla busiga gubbe, jag har nog aldrig sett att han har varit arg på riktigt. Om han har gjort något fel eller inte får som han vill så går han iväg och kikar på en och hoppas att han ska få uppmärksamhet, han ser sådär sur och samtidigt väldigt gullig ut, det enda som jag behöver säga för att få honom glad är:
Du får inte pussa mamma. Då kommer han och pussas i massor. Han ställer alltid till med bus och är den som jävlas bara för att. Han tycker om att klä ut sig till prinsessa samtidigt osm han älskar bilar och motorcyklar.
Det mesta han längtar till nu är när tomten och påskharen kommer och när jag ska bajsa ut Sam från min rumpa. Haha. Fantastiska barn.

Leo. Är våran lilla guldlock. Han har lätt för gråt och om han tror att någon skrattar åt honom så säger han ifrån att man inte får göra så. När Isac var sjuk för inte så länge sedan så lade han sig i Isacs säng för att han tyckte synd om honom och sade att han bryr sig om honom. Han är väldigt ödmjuk våran stora pojke. Idag så var han hemma från dagis för att han hostade mycket samma natt. Jag kom hem ganska snabbt från skolan för att jag mådde dålig, jag lade mig i sängen, då kommer han med mina järntabletter som han tror är alvedon och ett glas vatten så att jag ska må bättre, medans han hostar massor. Jag säger då åt honom att ta det lungt och lägga sig brevid mig och jag frågar honom hur han mår. Han mår bara bra säger han samtidigt som han fortsätter att hosta. Han är fyra år och sätter alla andra först, något som vi tycker är underbart fast, vi säger till honom att han ska tänka på sig själv också.

Ander min Anders. Det går inte en dag utan att jag tjatar och gnäller på att du inte gör nog mycket här hemma. Samtidigt som jag tycker att du är den underbaraste pappa/man som någon kan ha. Du älskar barnen över allt annat, det finns inget ont i dig. Idag så killade du mig och jag skrattade och bad att du skulle sluta, då kom Leo och sade till dig och gav dig en knuff. Jag sade då till Leo att han vet ju att man inte får slåss och att pappa ville bara få mig att le, att han aldrig skulle göra illa mig eller någon annan.
Hur än mycket jag säger saker till dig som kan såra dig om jag med mitt stora ordförråd svär när jag blir frusterad så säger du: Jag vill inte att du låter så mot mig och blir ledsen och besviken. Du har funnits kvar hos mig när jag har varit ledsen och inte ens orkat med mig själv och allt runt omkring. Här är vi nu sex år senare, vi har två underbara barn och en till gubbe i magen. Vi är gifta och allt känns underbart. Du fick mig att se på livet som jag inte hade gjort förr. Min gamla gubbe.

Och jag...
Jag är av den sorten som ska ha allt i ordning, jag kommer ihåg hur arg jag blev när jag hade bäddat sängen och sedan gick Anders och ändrade prynadskuddarna i "fel" ordning. Det som jag och Anders alltid bråkar om, eller rättare sagt det som jag bråkar till Anders om är just att han inte städar. Men idag så släppte jag nästan allt.
Just nu när jag sitter här i sängen och kollar ut från sovrummet så ser det förj*vligt ut, men jag mår mycket bättre än de dagar som jag stressar ihjäl mig för att allt ska vara i rätt ordning (enligt mig själv). Kommer säkert stressa som tusan imorgon för att inget blev gjort idag, men det är imorgon det.

Nu hoppas jag att Sam ska vakna snart så att jag kan känna hur han sparkar så somnar jag gott.

Alla har vi dåliga dagar, men om vi stannar upp och tänker på dem som finns nära och som vi älskar så inser man snabbt igen hur underbart livet är.

Nu ska jag mysa med Isac som har vaknat och sedan fråga om Leo vill komma och sova med oss istället för själv i hans säng, vi försöker lära dem att sova själva men när de är så hilma goa och fastän att jag nästan inte kan sova alls när de lgger brevid mig så är det ändå det mysigaste som finns.

Godnatt.

//Mamma Marika.
RSS 2.0