barnen sover

Leo somnade i bilen när vi var på väg hem för någon timme sedan och han sover fortfarande. Isac somnade i min famn för en stund sedan, tror inte på att de kanske kommer att somna kl 19 ikväll då de i vanliga fall ska sova, de kanske inte ens har vaknat då. men inte gör det mig något att mysa med dem i kväll.

Sitter och tittar lite på internet som vanligt, tycker att det är så tråkigt att HM inte har ¨nå kläder på hemsidan, det är ju nästan tomt. Jag hade ju tänkt betälla så att ajg skulle få ha något fint hos syster min men eftersom att jag inte har pengar nu så kan jag inte handla på stan så det skulle då ha varit great att få en faktura så kunde jag betala nästa månad, hittade kläder till karln min men va hjälper det mig må tro, inte så mycket inte.

Gjorde mackor til anders före han åkte iväg på jobbet idag och de såg så goda ut att ajg tyckte att han kunde betala 36 kr/styck. Men men inte fick jag nå slantar att lägga i min tomma plånbok inte.

Idag så har vi varit hos mamma och ätit skrovmål från sunes, gott som tusan.

Vi har också tvättat bilen som inte fick godkänt. vi hade tvättat den i en biltvätt och den var fortfarande smutisig så jag gick och klagade men sur gubben denna fbörjade tafsa på bilen och säga att han hade varit det länge så att vi måste förtvätta han. Va e det för valler. om jag vill slippa tvätta han så åker jag till en biltvätt, men om han inte vill ha alla hans indianer i kanoten så får han skylla sig själv för jag åker då ta mig tusan inte och tvätter bilen där nå mer.

Lite bilder kommer.........                 

kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0