Syster yster, snart kommer jag.


MIn systers karl Robert och min gulliga syster lenitha åker ajg ner till på fredag och stannar till måndag.
Ska ringa dit ikväll och höra vad vi ska hitta på för något kul och om ajg kan ta med mig "mina" nya vår skor, har inte köpt några än men lite senare idag blir det.

Längtar som inni bombens på att åka, när ajg tänker efter så var det inte såå himla längesen vi sågs, men saknar dem som tusan ändå

nu vaknade Isac, han sov i hela 19 minuter så nu ska jag mysa med honom.

hej då

 


Stolta föräldrar.

Sofia skvallrade lite för mig att våran vän Lova brukar vara med i fototävlingar, Lova har tydligen vunnit massor med saker och den bästa var en resa för två till thailand.
Blev så himla avis och kunde bara inte sluta tänka på det, lite senare samma dag så kollar jag lite på internet, går in på familjeliv och ser att de ska ha en fototävling, roligaste grimas vinner.
Så jag skickade in en bild på Leo, grimasen var kanske inte så roligt men söt var han.
Leos bild vann inte, men av 1500 bilder som var med så var hans en av de 20 som vann, vi vann en fotobok från fritzell.
Vi är så stolta, och här är bilden.
hej hopp.

Suddigt som tusan...

och världens huvudvärk.
Några ggr varje år så försvinner synen från ena ögat, det blir bara helt suddigt och jag får ajaj i skallen.

Det är så otäckt.
Leo gick förbi mig idag när ajg satt i soffan och skulle ta på isac, jag såg bara halva av hans leende, resten var suddigt.

Vet inte rikigt vad jag ska göra, första gången detta hände var när ajg gick i sjuan och kerstin, våran lärare, ville att jag skulle läsa något på tavlan, och jag sade.
-jag kan inte
Hon trodde då att jag bara var trotsig, men sen förstod hon.

Så, så är det.

Nyss så har ajg flyttat ut lite saker från vårat inneförrad, Rille ska nämligen komma hit senare idag och spackla lite och tapetsera så att det blir fint därinne.

Nu ska jag äta frukost och mysa med Isac som just nu sover ute på balkongen, men han kikade lite för en stund sedan, söt gubben våran.

kramkram


sötaste gubbarna

RSS 2.0