grillat

idag så har jag varit och kikat lite på ett soffbord och en lampa som jag skulle vilja köpa.
Har sett ett soffbord på internet från EM, så jag åkte dit idag men de hade inte packat upp bordet så jag ska dit imorogn och kolla på det, har hittat massor med andra bord men självklart så har vi köpt världens största fotpall(älskar den) men den är så hög att den blir högre än alla bord och det vill jag inte, så nu hoppas jag på detta bord.

Senare efter att vi hade hämtat Leo från dagis och att vi fick vila en stund så begav vi oss till Vicka och Linus och åt grillad fläskfile och klyftpotatis och som vanligt så satt jag kvar längst vid bordet och åt och åt:D

sitter här nu efter att ha fått barnen att sova och ringt till värden och klagat på att grannen nedanför spelar för hög musik, kunde för tusan höra alkisen sjunga, man kunde nästan tro att han satt brevid mig den satans gubben.

aja nu ska mannen i mitt underbara liv få sitta lite vid datorn min.

kram banan

hej då

Nyköping var underbart

Så jag och Anders funderar på att flytta dit.
Fösrt ville Anders till Norrköping men efter att jag berattäade det för Lenitha och Robert så ville de att vi skulle flytta till Nyköping istället.

Saknar er, min kära syster och robban.
NI är sååå snälla.

En av många anledningar till att jag vill flytta är att man var så glad när man var där, här i pite så snackar alla skit och man blir likadan,
Klart att mjag mår bra här med, men tiden står som stilla när man känner alla, det skulle vara roligt att lära känna nya människor + att jag sakar min syster.

Sofia har varit här idag, vi har bakat mjukpepparkaka, som faktiskt blev god,  tror att det är gummans förtjänst.

Anders kom just hem och jag ska snart gå till dagiset och hämta Leo.
Han har pratat om att åka buss i snart en vecka så då tänkte ajg att vi skulle göra det, bara för att liksom, han kommer att bli så glad.

jaja nu ska jag umgås med mina gubbar.

hej hopp.

Här kommer lite bilder.


Här dansar jag och robban efter att vi har fått i oss några öl.


Vi har just bytt om till badklder occ är redo för det kalla vattnet.


Våra underbara barn, söta som tusan.

RSS 2.0