Gamla minnen och en underbar man

Igår så åkte hela familjen och badade, det var första gången för Isac i varmbadet. Det gick rikigt bra och mysigt var det också. Det var nästan inga i poolen så det var skönt.
Efter det så var vi självklart tvungna att åka till Ängeln och köpa varsin söndags pizza...när jag sitter hemma och äter så bestämmer Anders sig för att spara lite av sin pizza till senare också står han framför mig och glor lite och sedan frågar han om jag ska äta något mer av min, så jag ger han mina två sista bitar bara för att han ska kunna äta senare också. vilken snyltare.

Efter maten så var det lite städdags...gick ut med soporna och sedan blev det att tvätta lite.

Mamma och Ingvar kom och hälsade på en stund vid 17 tiden, tyvärr så hade vi inget att bjuda på men jag funderar på att baka lussebullar med pärlsocker på, för det är rikigt gott...fast jag tycker inte om russin så dem får inte vara med.

Igår såg vi Irene Huss, glasdjävulen eller vad den nu heter?!
Filmen var hemsk, men efter att jag hade väckt Anders (som hade somnat bakom mig i soffan) så tröstade han mig.

Saknar dig älskligen min.
Du är bäst.
Längtar till helgen.

Hade tänkt åka in till stan med bussen och köpa lite kläder till barnen men ajg känner att jag inte har någon ork för det plus att Isac somnade nyss så jag tror att jag bara ska vara hemma kanske tar en prommis till konsum när Isac har vaknat och köper lite Oboý för det är slut.

Ikväll så ska jag och min syster träna Afro Power Dance på Step in, vi var på familjen hus för några veckor sedan och då visade en som heter Maria hur man gör.
Så det ska bli kul.

Pratade just med Anders, han är påväg till Luleå i detta hemska väder, men det gick bra att köra.
nu ska jag vila lite med söt Isac.

Hej hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0