gamla godingar

Sitter här nu i tv rummet, kl är nu 03:50 och jag är trött som tusan. vaknade kring 8 på torsdags morgonen. hade då Leo hela dagen och kvällen. fick sova några timmar sedan så vaknade han krin 8 idag med han har inte sovit så mycket i dag. någon timme ikväll när jag var hos min syster och såg på gamla godingar. Trashin och pretty woman.
Åt lite glass och popcorn, rikigt trevligt var det. kom hem iallafall kring 2 tiden och nu har Leo varit vaken sedan dess. har honom i babysittern nu, hoppas bara att han somnar snart och sover länge för jag har lovat Anders att han ska få sova ut eftersom att han har supit rejält ikväll.
När jag kom hem ikväll så kände man verkligen den där fylle lukten.
Gela kliver in först och märker att det inte är låst sedan så hittar vi honom helt i sin egen lilla värl i sängen på alla sängkläder snarkandes. inte kul inte, så jag har nog tänkt sova i soffan inatt tror jag. lyckades  faktiskt knuffa undan honom från täcket efter många om och men. jaha hoppas att jag får sova lite iaf, ska vara med Lina imorogn vid 12 tiden, alltså om 8 timmar sedan blir det fest hela dagen och natten för att sedan sova någon timme och sedan är det bara att ta hand om våran lilla gulliga Leo :D

jaha men nu blundar hajna och jag hoppas att han fortsätter med det iallafall 6 timamr till men i verkliga livet så blir det bara två.

så nu ska jag passa på att sova så godnatt.
kram/är så trööööööööööttt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0